PreviousNext
Aktetas Souad

Meer afbeeldingen

 

Aktetas Souad

€ 109,95

Pre Order

Details:

Deze tas is gemaakt van mooie stukken restantleer en aan de voorkant zijn er twee vakken gemaakt vanmendilstof. Beide vakken zijn voorzien van een rits. De aktetas is te gebruiken voor een laptop. Aan de binnenkant heeft de tas twee vakjes. Met de 140 centimeter draagriem is de tas makkelijk in verschillende lengtes te dragen.
We werken met demendilstof in de basis en oorspronkelijke kleurencombinaties rood met wit. (kleurkeuze is rood). Daarnaast kan er gekozen worden voor blauw met wit (kleurkeuze is blauw).

De kleur van het leer is bruin of zwart en deze kan variëren door de structuur, omdat we hiervoor restantleer gebruiken.

Deze tas draagt de naam van een bijzondere vrouw. Lees hier meer over de droom van Souad.

Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Deze tas is gemaakt van mooie stukken restantleer en aan de voorkant zijn er twee vakken gemaakt van mendilstof. Beide vakken zijn voorzien van een rits. De aktetas is ook te gebruiken voor een laptop. Aan de binnenkant heeft de tas twee vakjes. Met de 140 centimeter draagriem is de tas makkelijk in verschillende lengtes te dragen. Kies uit 4 kleurencombinaties voor de aktetas Souad. We gebruiken de geweven Mendil stof van wol en katoen in de originele kleur combinatie van rood en wit. Maar nu kun je ook kiezen voor blauw en wit als accent voor de zakjes aan de buitenkant. Of kies een zwarte of bruine aktetas en de originele kleurencombinatie rood/wit voor de binnenkant.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.