PreviousNext
Armband "Alfabet"

Meer afbeeldingen

 

Armband "Alfabet"

€ 21,95

Pre Order

Details:

#Fashion4Education is ons motto! De ontwikkeling van vrouwen en kinderen door werk en educatie is onze doelstelling. Dit doen we door prachtige producten, gemaakt door vele vrouwen ten behoeve van hun ontwikkeling en altijd gemaakt van materialen die op een duurzame manier zijn vervaardigd aan te bieden.

Er is daarom geen mooiere manier om te laten zien dat educatie belangrijk is dan door het alfabet.
Dit doen we door in onze producten zowel het Latijnse alfabet als Arabische terug te laten komen. Zo ook op onze armbanden. De armband is twee keer bedrukt met het ABC en twee keer met het ا ب ت (alif-beh-tah).
De armband kan drie keer om de pols gedraaid worden en is met een drukknop op twee plekken af te sluiten.
De armbanden zijn ook nog eens gemaakt van de restanten (leer) die overgebleven zijn van onze andere producten. We proberen zo een bijdrage te leveren aan het sparen van het milieu.


Deze ‘Alphabet’ producten worden gemaakt in een atelier waar jonge vrouwen een kans krijgen om het vak van leerbewerking onder de knie te krijgen. Een ambacht dat van oudsher door mannen wordt uitgevoerd. Lees hier meer over het project.


Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Uw maat? U kunt zelf een meetlint 3 keer om uw pols draaien en dan heeft u de juiste maat. Maar u kunt ook de maat opnemen door net boven de knokkel op uw pols strak te meten. Deze afmeting komt overeen met onze afmetingen: Kindermaat (XS): 8 cm t/m 12 cm Smalle pols (S): 12,5 cm t/m 14 cm. Standaard pols (M): 14,5 cm t/m 18 cm. Omdat er twee drukknoppen op zitten kunt u de armband ook iets strakker om je pols doen. Voor onze producten gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen die veelal op ecologische wijze en met de hand worden gemaakt. Ook restmaterialen, zoals leer, verschillende kunststoffen en denim of traditionele stoffen hebben ons geïnspireerd en krijgen in onze artikelen een nieuw leven.
Daarvoor gaan we samenwerkingen aan met organisaties die de ontwikkeling van meisjes en vrouwen hoog in het vaandel hebben.
Lees meer over de gebruikte materialen, de kleuren en andere inspiraties.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.