PreviousNext
Clutch Khalida

Meer afbeeldingen

 

Clutch Khalida

€ 79,95

Pre Order

Details:

Een duurzaam en functioneel product. Deze simpele clutch met accenten van de mendilstof is handgemaakt van hoge kwaliteit Italiaans leer en met de hand vervaardigd in Fes, Marokko.
De clutch kan met de draagriem van 115 com gemakkelijk als schoudertas gebruikt worden.
De dikte van het materiaal geeft goede bescherming aan uw telefoon, tablet, documenten of make-up.

De hoge kwaliteit leer zal met de tijd mooier worden. Houdt er rekening mee dat ons leer mogelijk ongelijkmatige kleuring en natuurlijke textuur sporen kan hebben.
Dit vanwege de natuurlijke aard van het materiaal en de traditionele productiewijze. En ook omdat we soms gebruik maken van restanten. Hiermee zijn geen twee producten identiek, dus u heeft altijd een uniek exemplaar.Deze producten worden gemaakt in een atelier waar jonge vrouwen een kans krijgen om het vak van leerbewerking onder de knie te krijgen. Een ambacht dat van oudsher door mannen wordt uitgevoerd. Lees hier meer over het project.


Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Voor onze producten gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen die veelal op ecologische wijze en met de hand worden gemaakt. Ook restmaterialen, zoals leer en denim of traditionele stoffen hebben ons geïnspireerd en krijgen in onze artikelen een nieuw leven.
Daarvoor gaan we samenwerkingen aan met organisaties die de ontwikkeling van meisjes en vrouwen hoog in het vaandel hebben.
Lees meer over de gebruikte materialen, de kleuren en andere inspiraties.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.