PreviousNext
Ipad-map Khalida

Meer afbeeldingen

 

Ipad-map Khalida

€ 79,95

Pre Order

Details:

De mooiste en meest verantwoorde manier om je iPad te gebruiken, je visitekaartjes altijd bij je te hebben en misschien ook een schrijfblok en pen mee te nemen.
Het sterke rundleer zorgt voor een goede bescherming van je Ipad. Door het elastiek kun je jouw Ipad makkelijker in de map steken.
Voor deze tas werken we met soepel vallend rundleer in de kleuren, zwart, donderblauw en bruin. Voor de accenten gebruiken we mendilstof in de basis en oorspronkelijke kleurencombinatie rood met wit.

Deze tas is met liefde gemaakt in een atelier waar vrouwen een kans krijgen om het vak te leren. Lees hier meer over het project.

Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Voor onze producten gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen die veelal op ecologische wijze en met de hand worden gemaakt. Ook restmaterialen, zoals leer en denim of traditionele stoffen hebben ons geïnspireerd en krijgen in onze artikelen een nieuw leven.
Daarvoor gaan we samenwerkingen aan met organisaties die de ontwikkeling van meisjes en vrouwen hoog in het vaandel hebben.
Lees meer over de gebruikte materialen, de kleuren en andere inspiraties.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.