PreviousNext
Jute Messenger Bag

Meer afbeeldingen

 

Jute Messenger Bag

€ 89,95

Pre Order

Details:

Een stevige Messenger tas van jute en leer. Aan de binnenkant zijn twee extra vakken. Een zachte hoes voor Ipad of laptop (tot 11inch). De hoes is van mendil stof, ‘de rode draad’ van FFORE. En een extra groot vak met rits.
De messenger tas kan ook gebruikt worden als laptop tas. De messenger tas is af te sluiten middels een drukkersluiting. Het gebruikte jute is restmateriaal dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor graanzakken.

De Messenger tas wordt gemaakt van zacht leer (meestal geitenleer of schaapsleer) in de kleuren bruin (cognac) en zwart. Het sterke leer en de extra zachte mendil hoes zorgen voor een goede bescherming van je Ipad of laptop Voor de hoes aan de binnenkant gebruiken we mendilstof in de basis en oorspronkelijke kleurencombinatie rood met wit.

Deze tas wordt gemaakt door ons team en project Souad. Een van de projecten die de naam draagt van een bijzondere vakvrouw. Souad werkt met zowel jongens als meisjes die in haar atelier het vak van leer bewerken al doende onder de knie krijgen. Onder deze jongeren zitten ook meisjes en jongens die doof zijn. Lees hier meer over de droom van Souad voor deze jongeren.

Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Voor onze producten gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen die veelal op ecologische wijze en met de hand worden gemaakt. Ook restmaterialen, zoals leer en denim of traditionele stoffen hebben ons geïnspireerd en krijgen in onze artikelen een nieuw leven. Zo is de gebruikte jute restmateriaal dat overblijft bij het maken van bijvoorbeeld graanzakken. Jute is een lange, zachte, glanzende, plantaardige vezel die tot ruwe, sterke draden kan worden gesponnen. Het wordt verkregen uit planten uit het geslacht Corchorus, die voornamelijk in warme, vochtige gebieden voorkomen. Lees meer over de gebruikte materialen, de kleuren en andere inspiraties.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.