Duurzaam Ontwikkelen

Duurzaam Ontwikkelen

“Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van meisjes en vrouwen door het bieden van werkgelegenheid en de bestrijding van analfabetisme onder deze groepen. Dit doen we door u producten en diensten te bieden waarbij duurzaam ondernemerschap centraal staat en die anderen inspireert om op eigen wijze een steentje bij te dragen.

 

Duurzaam ontwikkelen, doe je mee?

FFORE streeft naar duurzame samenwerkingen met personen en organisaties die MVO hoog in het vaandel hebben en op hun eigen wijze een bijdrage willen leveren aan de verspreiding van onze missie. We kunnen inmiddels rekenen op een aantal belangrijke en sympathieke bekende en minder bekende ambassadeurs, bedrijven en stichtingen. Allen zetten zich net zo hard als wij, direct of indirect, in voor het verbeteren van duurzame ontwikkeling van meisjes en vrouwen..

Wilt u samen met ons het verschil maken? Door een project te ondersteunen, samen een nieuw project oppakken of een unieke FFORE artikel laten maken voor uw (zakelijke) relaties
Laat het ons weten.

Naast  dat de vrouwen eerlijk beloond worden voor het vervaardigen van onze producten, investeren we een deel van onze winst in (nieuwe) projecten en educatieve initiatieven. Per verkocht artikel gaat een percentage van de verkoopprijs naar ons fonds ‘Fashion for education’ dat deze educatieve initiatieven steunt.

 

Onze werkwijze

Duurzame en sociale ontwikkelingen van deze vrouwen worden sterker door eerlijke en commerciële handel. Deze gaan hand in hand. Daarom werken met organisaties die een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van vrouwen. Enerzijds door ze werk te geven en soms ook op te leiden tot een bepaald vak. Anderzijds ook simpelweg de mogelijkheid te bieden om te leren lezen en schrijven.
Alleen met dit soort organisaties kunnen wij onze doelen bereiken!
Daarom staat voor FFORE deze eerlijke manier van handel drijven voorop. Hoe meer handel, hoe meer vrouwen aan het werk, des te groter de bijdrage die we leveren aan deze duurzame ontwikkeling. 

Om iets duurzaams bij te dragen moet onze handel aan de volgende voorwaarden voldoen:
- ontwikkeling van vrouwen en meisjes door werk en educatie;

- lange termijn samenwerkingen met een educatieve insteek;

- producten met een duurzame uitgangspunt ondersteunen;

- verbinden / ondersteunen.

- Kennis en kunde delen aangaande duurzame productie, educatie en ondernemerschap