PreviousNext
Leren sleutelhanger 'kwastje'

Meer afbeeldingen

 

Leren sleutelhanger 'kwastje'

€ 17,95

Pre Order

Details:

Kleurrijke (sleutel) hanger gemaakt van restleer. De hanger kan gebruikt worden voor de sleutels, maar staat ook leuk aan de tas. De hanger is gemaakt van restanten leer die zijn overgebleven van de productie van onze andere producten. Wij proberen zo een bijdrage te leveren aan het milieu. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. De hanger (incl. metalen ring) heeft een lengte van 15 cm.
Deze ‘Education is the key' serie producten worden gemaakt om het project 'Souad' verder te helpen. Een beter atelier waar jonge vrouwen een kans krijgen om het vak van leerbewerking onder de knie te krijgen, maar vooral ook om gebarentaal mogelijk te maken. Lees hier meer over het project.

Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Met onze producten hebben wij maar 1 doel voor ogen; Laten zien dat educatie belangrijk is voor een duurzame ontwikkeling van (jonge) vrouwen over de hele wereld.Dit doen we door u producten aan te bieden die bijdragen aan deze ontwikkeling. Per verkocht product gaat 12,5% naar ons 'Educatie-fonds'. Wij zorgen ervoor dat vrouwen in de kleding-en textielindustrie een kans krijgen om naar school te gaan. Deze etuis worden gemaakt door jonge vrouwen in een centrum in Fes waar ze de ambacht van leerbewerking onder de knie krijgen. Een ambacht dat van oudsher een mannenberoep is.Voor onze producten gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen die veelal op ecologische wijze en met de hand worden gemaakt. Ook restmaterialen, zoals leer, verschillende kunststoffen en denim of traditionele stoffen hebben ons geïnspireerd en krijgen in onze artikelen een nieuw leven.
Daarvoor gaan we samenwerkingen aan met organisaties die de ontwikkeling van meisjes en vrouwen hoog in het vaandel hebben. Niet alleen door werk maar met name door educatie. Daarom Fashion for Education!n
Lees meer over de gebruikte materialen, de kleuren en andere inspiraties.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.