Previous
Tas 'Patchwork'

Meer afbeeldingen

 

Tas 'Patchwork'

€ 79,95

Pre Order

Details:

Ruime leren tas van restanten!
Deze tas is gemaakt van kleine stukken leer, die overgebleven zijn uit de productie van andere artikelen. 0 'waste', wel zo duurzaam! U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de achterzijde. De kleuren aan de voorzijde zijn verschillend en kleurrijk. De kleur en structuur kan iets afwijken van de foto's.

De tassen behoren tot onze ‘Education is the key' serie van producten, die worden gemaakt om o.a. het project 'Souad' verder te helpen. Een beter atelier waar jonge vrouwen een kans krijgen om het vak van leerbewerking onder de knie te krijgen, maar vooral ook om gebarentaal mogelijk te maken. Lees hier meer over het project.

Kies optie:

* Verplichte velden

Details

Met onze producten hebben wij maar 1 doel voor ogen; Laten zien dat educatie belangrijk is voor een duurzame ontwikkeling van (jonge) vrouwen over de hele wereld. Dit doen we door u producten aan te bieden die bijdragen aan deze ontwikkeling. Per verkocht product gaat ook nog eens 12,5% naar ons 'Educatie-fonds'. Hiermee zorgen wij ervoor dat vrouwen in de kleding-en textielindustrie een kans krijgen om naar school te gaan. Deze 'Patchwork' tassen worden gemaakt door jonge vrouwen in een centrum in Fes waar ze de ambacht van leerbewerking onder de knie krijgen. Een ambacht dat van oudsher een mannenberoep is.Voor onze producten gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen die veelal op ecologische wijze en met de hand worden gemaakt. Ook restmaterialen, zoals leer, verschillende kunststoffen en denim of traditionele stoffen hebben ons geïnspireerd en krijgen in onze artikelen een nieuw leven.
Daarvoor gaan we samenwerkingen aan met organisaties die de ontwikkeling van meisjes en vrouwen hoog in het vaandel hebben. Niet alleen door werk maar met name door educatie. Daarom Fashion for Education
Lees meer over de gebruikte materialen, de kleuren en andere inspiraties.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.